Cristina Gavrilovici

Profesor universitar, Universitatea de Medicină și Farmacie, Iași

Gavrilovici Cristina

Doamna Cristina Gavrilovici este profesor universitar, specializarea pediatrie, la Universitatea de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa Iași, unde predă și bioetică la nivel postuniversitar și doctoral. Este medic primar pediatru, Doctor în Medicină, precum și doctor habilitatus la aceeaşi universtate. Are competență în homeopatie clinică. Din 2015 predă și un curs la Masterul Comunicare și Consiliere Psihologică și Spirituală din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă din Iași, intitulat: Principii şi norme bioetice privind protecţia persoanelor vulnerabile. 

Doamna Profesor a absolvit cursurile programului de Master în Bioetică la Universitatea Case Western Reserve din Cleveland, Ohio, SUA. Este Președintele Comisiei de etica cercetării a UMF Iași, al Comisiei de etică al Spitalului de copii Sf. Maria și expert al Comisiei Europene în etica cercetării. Între 2012-2016 a fost preşedinte al Comisiei de bioetica a Colegiului Medicilor din România. A contribuit la publicarea a 9 cărţi, 39 de capitole de carte în diverse monografii și peste 60 de articole de specialitate.

Lucrări

  • Cristina Gavrilovici - Ce am câștigat și ce am pierdut în pandemie, participare la Simpozion "„Nu este bine să fie omul singur …” Pandemie, Izolare, Isihie", - - citește mai mult

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletter-ul Simpozionului Stăniloae, pentru a primi ultimele noutăți!

The subscriber's email address.